menu
joop oudebeek

Wie ben ik

Ik ben méér dan 45 jaar geleden begonnen in de beleggingswereld en ik ben daar nooit meer uit weggegaan. Omdat beleggen een prachtig middel is om vermogen op te bouwen. Om rendement te behalen. Om financiële rust te bewerkstelligen. En ik help mensen daar graag bij.

In de jaren ’70 ben ik begonnen als beleggingsadviseur en ik heb in die functie bij verschillende banken gewerkt. Eind jaren ’90 was ik regelmatig spreker op beleggingsbijeenkomsten, in het hele land. Begin deze eeuw ben ik opleider geworden en heb ik honderden bankmedewerkers geleerd hoe ze op de juiste wijze gesprekken over beleggen moeten voeren met hun klanten.

Sinds december 2013 sta ik ingeschreven bij de KvK met mijn eigen bedrijf: OUDEBEEK Beleggen. En sindsdien bouw ik een bestand op met klanten, die ik help aan financiële rust. Het opbouwen van potjes voor later. Daartoe heb ik mij in 2015 aangesloten bij Mijnbeleggingscoach. Een samenwerkingsverband van ongeveer tien mensen zoals ik. Via Mijnbeleggingscoach zijn de contacten met de verschillende vermogensbeheerders ontstaan. En voor u erg prettig: als er iets onverwachts met mij gebeurt, dan krijgt u één van de andere beleggingscoaches als aanspreekpunt. U blijft nooit alleen achter!

En tenslotte ben ik ook beschikbaar voor het geven van opleidingen. Aan particulieren (vaak 1-op-1), maar ook bij financiële instellingen. Ik sta geregistreerd in het Docentenregister van het Centraal Register voor Kort Beroeps Onderwijs (www.crkbo.nl). U kunt mij vinden onder mijn bedrijfsnaam OUDEBEEK.

Voor beleggen ga je niet naar een leek, maar ga je naar Joop Oudebeek!


oudebeek beleggen vignet

Meer weten?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Waarom beleggen

Bekijk wat Joop en zijn klanten hierover zeggen: