menu
beleggen doe je zo
beleggen coach
beleggingsadvies
waarom beleggen

Laten beleggen

U kent het gezegde: "Geld maakt geld." En dat is wat beleggen voor u kan doen. Als u zoekt naar een veilige, effectieve manier om uw kapitaal te laten groeien, dan kunt u ervoor kiezen om uw geld te laten beleggen door Joop Oudebeek van OUDEBEEK Beleggen.

In de steeds veranderende wereld van financiële producten, is een betrouwbare partner onmisbaar. Met meer dan 45 jaar ervaring, biedt OUDEBEEK Beleggen u de mogelijkheid om uw kapitaal te laten beleggen, waardoor u een hoger rendement kunt behalen.

Het laten beleggen van uw geld is een slimme keuze voor uw financiële toekomst. Het biedt namelijk financiële rust. Met mijn jaren van ervaring gepersonaliseerde aanpak, kunt u erop vertrouwen dat uw geld in goede handen is. Laat uw geld voor u werken en ervaar het gemak van het laten beleggen bij OUDEBEEK Beleggen.

Wat houdt 'laten beleggen' precies in ?

Het laten beleggen van uw vermogen houdt in dat u een professional inschakelt om uw geld voor u te beleggen. Op deze manier hoeft u niet zelf de markten te doorgronden, trends te analyseren of beslissingen te nemen over welke aandelen te kopen of verkopen. In plaats daarvan vertrouwt u op de kennis en ervaring van een expert om deze beslissingen voor u te nemen. Deze aanpak stelt u in staat om van de voordelen van beleggen te profiteren, zonder dat u de diepgaande kennis nodig heeft die vaak vereist is om succesvol te zijn.

Waarom Oudebeek beleggen ?

Wat maakt OUDEBEEK Beleggen nou echt onderscheidend van andere beleggingspartijen? Het antwoord is simpel: Aandacht doormiddel van persoonlijk contact, geen grote organisatie waarbij u altijd een andere medewerker spreekt, bij OUDEBEEK Beleggen heeft u alleen te maken met mij.

Het opbouwen van lange termijn relaties met mijn klanten staat altijd voorop. Ik luister naar uw doelen, behoeften, uw vragen en ben altijd bereikbaar voor advies of hulp.

De voordelen van het laten beleggen bij Oudebeek

Het laten beleggen van uw vermogen is een uitstekende manier om dit in de loop der tijd te laten groeien. Het stelt u niet alleen in staat om

uw portefeuille te diversifiëren en te profiteren van verschillende marktomstandigheden, maar het biedt ook het potentieel voor een hoger rendement dan simpelweg geld sparen op een bankrekening.

Bijkomend voordeel is dat uw beleggingen enorm goed gespreid worden over de verschillende beleggingscategorieën (aandelen, obligaties, grondstoffen e.d.) En dat gebeurt wereldwijd gespreid. Veelal in beleggingsfondsen en zogeheten Exchange Traded Funds. Kortweg 'etf’s' of 'trackers'. U belegt dus als het ware in vele 'mandjes' met daarin duizenden verschillende beleggingen. En mocht één van die duizenden beleggingen het niet zo goed doen, of een paar daarvan, dan heeft u dus nog duizenden andere beleggingen waar het wél goed mee gaat. Die maken het verlies van de paar 'mindere' beleggingen dan weer goed. Een voordeel van het op deze wijze uitbesteden van uw beleggingen is dat u al met een maandelijks bedrag van € 100 euro kunt beleggen voor een langere tijd. U hoeft helemaal niet veel geld te hebben om te kunnen beginnen. Maar natuurlijk kunt u ook met grotere bedragen in één keer beleggen. Daar is geen onder- of boven grens aan. Of één keer een groter bedrag en daarna maandelijks toevoegen. Alles is mogelijk, wat dat betreft. De keuze is aan u!

Soorten beleggingen

Er zijn verschillende soorten manieren om uw vermogen bij mij te laten beleggen. Samen gaan wij kijken naar wat het meeste past bij uw financiële situatie en bij uw beleggingsdoel.

1. Beleggen in fysiek goud

Uw vermogen laten beleggen in trackers kunt u eigenlijk vergelijken met een speld in de hooiberg. Veel mensen zijn opzoek naar dat ene aandeel waarmee ze denken miljonair te worden. Eigenlijk is die kans net zo groot als het vinden van een speld in de hooiberg.

Waarom niet gewoon beleggen in de hele hooiberg en uw kansen te verspreiden en onnodige risico's te voorkomen?

Dat doe je doormiddel van etf’s, exchange traded funds. Ook wel ‘trackers’ genoemd. Mandjes. Als je via mij belegt, dan breng ik je onder bij de vermogensbeheerder die het beste bij jou past. En die belegt voor jou in vele duizenden aandelen, door middel van trackers in aandelen over de gehele wereld. Maar ook in trackers in obligaties of in andere beleggingscategorieën.

2. Beleggen in trackers

Goud is een prachtig product om in te beleggen. Maar niet iedereen heeft zomaar duizenden euro’s beschikbaar om een paar kilo goud te kopen. Goed nieuws: dat hóeft ook niet!

Het is namelijk ook mogelijk om goud in kleine 'nominaties' te kopen, zelfs al vanaf 1 gram! Het goud kan fysiek aan u geleverd worden, als u dat wilt. U krijgt het dan dus in handen. U koopt het goud en het is meteen van u. 24 karaats. 99,99% zuiver en gecertificeerd.

En vergist u zich niet: door de eeuwen heen is de goudprijs in waarde gestegen. Eind 2023 stond de goudprijs ook weer op een ‘all time high’. En met goud in handen heb je geen last van inflatie. Het is waardevast. Een prachtige manier om een glanzende toekomst op te bouwen! In combinatie met andere beleggingsproducten. Zoals aandelen, obligaties en vastgoed.

Uw financiële toekomst in veilige handen

Bij OUDEBEEK Beleggen is het laten beleggen van uw geld eenvoudig. Of u nu een beginner bent of al ervaring hebt met beleggen, ik kan u helpen uw financiële doelen te bereiken. Mijn belofte aan u is duidelijk: ik zal uw geld met dezelfde zorg behandelen als ik met mijn eigen geld zou doen.

Het is tijd om de stress van zelf beleggen achter u te laten. Kies voor de eenvoud, zekerheid en de financiële rust door uw geld te laten beleggen bij OUDEBEEK Beleggen

Wilt u weten of beleggen ook iets voor u is? Neem dan gewoon contact met mij op en dan maken we een afspraak. Dat kost u niets en het verplicht u tot niets!

oudebeek beleggen vignet

Meer weten?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hoe werkt beleggen?

In de onderstaande animatie ziet u in grote lijnen de aanpak van Oudebeek Beleggen: