menu
goudbaren kopen

Beleggen in fysiek goud

Goud is een prachtig product om in te beleggen. Maar niet iedereen heeft zomaar duizenden euro’s beschikbaar om een paar kilo goud te kopen. Goed nieuws: dat hóeft ook niet!

Het is namelijk ook mogelijk om goud in kleine 'nominaties' te kopen, zelfs al vanaf 1 gram! Ook in de vorm van een spaarproduct; per maand goud bijkopen. Het goud kan fysiek aan u geleverd worden, als u dat wilt. U krijgt het dan dus in handen en kunt het zelf in een eigen kluis opslaan. En anders wordt het op uw naam opgeslagen in een kluis in Liechtenstein. Het gaat om 24 karaats, 99,99% zuiver en gecertificeerd goud.

En vergist u zich niet: door de eeuwen heen is de goudprijs in waarde gestegen. En met goud in handen heb je geen last van inflatie. Het is waardevast. Een prachtige manier om een glanzende toekomst op te bouwen! In combinatie met andere beleggingsproducten. Zoals aandelen, obligaties, grondstoffen en vastgoed.

Heeft u vragen of heeft u interesse om te beleggen in fysiek goud? Vraag mij naar de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met mij op en ik help u graag verder.

Liever uw vermogen laten beleggen door een beleggingscoach? Lees hier meer informatie 

oudebeek beleggen vignet

Meer weten?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Waarom beleggen

Bekijk wat Joop en zijn klanten hierover zeggen: