menu
beleggingsstudieclub

Beleggingsstudieclub

In 2016 heb ik de Beleggingsstudieclub 'Tegen Beter Weten In' opgericht, om de leden te leren beleggen. Sindsdien is de club hard gegroeid en hadden we op een gegeven moment 40 leden. Inmiddels zijn het er wat minder, omdat leden ook kunnen stoppen. 

We hebben echter een stop ingesteld voor nieuwe leden. Gelet op de wet- en regelgeving, waar financiƫle instellingen mee te maken hebben, is het helaas vrijwel niet meer mogelijk om een nieuwe beleggingsstudieclub op te richten. Omdat, naar mijn beste weten, banken geen nieuwe beleggingsstudieclubs meer als klant accepteren.

In de bijgaande video ziet u hoe (een deel van) onze leden in onze maandelijkse bijeenkomsten over de beleggingen van gedachten wisselen. En hoe wij uiteindelijk tot besluitvorming komen. Deze video is onderdeel van de documentaire 'Het geheim van succesvol beleggen', die in september 2020 voor het eerst op televisie is uitgezonden. Hij wordt nog steeds regelmatig herhaald op Videoland. Op de website www.financialfocus.nl van ABN AMRO MeesPierson kunt u ook naar de gehele documentaire kijken.

oudebeek beleggen vignet

Meer weten?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Het geheim van succesvol beleggen

In de onderstaande video ziet u hoe de leden in maandelijkse bijeenkomsten over de beleggingen van gedachten wisselen:

Bron: ABN/Amro MeesPierson