menu
Beleggingscoach

Wat is een Beleggingscoach?

Een beleggingscoach is een professional die u begeleidt en adviseert op het gebied van beleggingen. Deze expert biedt een waardevolle dienst aan zowel beginnende als ervaren beleggers die hun financiële doelen willen bereiken.

Bovenal fungeert een beleggingscoach als uw vertrouwde partner op uw reis naar financiële rust. Door het bieden van deskundige begeleiding en ondersteuning, helpt een beleggingscoach u om weloverwogen beslissingen te nemen, zodat u met vertrouwen uw financiële toekomst tegemoet kunt gaan.

Uw beleggingscoach Joop Oudebeek van OUDEBEEK Beleggen

OUDEBEEK Beleggen is uw betrouwbare beleggingscoach die u helpt om uw financiële doelen te behalen en goede keuzes te maken in de complexe beleggingswereld. Ik begrijp dat beleggen voor velen een uitdaging kan zijn. Daarom sta ik voor u klaar met méér dan 45 jaar ervaring, mijn expertise en persoonlijke begeleiding..

Als beleggingscoach neem ik de tijd om uw financiële doelen en wensen te bespreken. Ik kijk naar uw persoonlijke situatie en risicoprofiel, zodat ik een op maat gemaakte beleggingsstrategie kan ontwikkelen die bij u past. Als ervaren beleggingscoach houd ik de markt continu in de gaten en pas ik eventueel uw beleggingsstrategie aan, zodat u altijd op koers blijft om uw doelen te behalen.

Wat mij onderscheidt van andere beleggingscoaches is mijn persoonlijke aanpak en betrokkenheid. Ik namelijk dat iedereen recht heeft op financiële rust en ik wil u daarbij graag helpen. Bij OUDEBEEK Beleggen staat uw succes voorop en wordt er gestreefd om samen uw financiële doelen te behalen.

Kortom, met OUDEBEEK Beleggen krijgt u niet alleen toegang tot professioneel beheer van uw beleggingen, maar ook de begeleiding en ondersteuning van een ervaren beleggingscoach. 

Laten beleggen

Bij OUDEBEEK beleggen kunt u ervoor kiezen om uw geld te laten beleggen door een beleggingscoach in plaats van dat u zelf aan de slag gaat met beleggen. Beleggen kan soms een ingewikkeld proces zijn en daarom bied ik u graag expertise en begeleiding om u te helpen bij uw financiële beslissingen.

Met maar liefst méér dan 45 jaar beleggingservaring help ik u graag bij het laten beleggen van uw kapitaal.

Persoonlijke aandacht staat bij mij centraal. Mijn doel is om u te helpen bij het behalen van uw financiële doelstellingen en om u te voorzien van een beleggingsstrategie die bij uw situatie past. 

Waarom beleggen?

Beleggen is een prachtige manier om vermogen op te bouwen. En om rendement op je geld te maken. Op de lange termijn levert beleggen nu eenmaal meer op dan sparen.

Heeft u dus een wens voor later, bijvoorbeeld een (extra) pensioenpotje opbouwen? Of de kinderen kunnen laten studeren? Of zou u zelf op latere leeftijd iets leuks, iets moois willen gaan doen? Dan kun je beter beleggen dan sparen. Zonder dat u onverantwoord grote risico’s hoeft te accepteren kunt u met aandelen, bijvoorbeeld, best een gemiddeld rendement van 6 á 7% per jaar maken. Met alle tussentijdse ups en downs. Gemiddeld dus, over een langere periode.

Een deel van uw geld in aandelen beleggen, mits goed gespreid, zou een goede keuze zijn. Maar uit oogpunt van risicospreiding is het niet verstandig om ál je geld alleen in aandelen te beleggen. Een goede spreiding over bijvoorbeeld aandelen, obligaties, vastgoed, grondstoffen en spaargeld is heel erg belangrijk.

Waarom via een beleggingscoach ? 

Als u via mij belegt, dan breng ik u onder bij één van de vermogensbeheerders waarmee ik samenwerk. Dat doe ik via Mijnbeleggingscoach waarbij ik ben aangesloten. U besteedt de beleggingen dus uit aan een vermogensbeheerder. De vermogensbeheerder doet de beleggingen voor u. Super gemakkelijk en heel verstandig. Want deze vermogensbeheerders zijn lange termijn beleggers en zij handelen niet op dagelijkse emoties.

Ideaal startmoment

Een ideaal startmoment om te beginnen met beleggen is altijd ‘nu’. Of u nu net begint met uw beleggingsreis of al enige ervaring heeft, bij OUDEBEEK beleggen bent u aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring en deskundigheid kan ik u begeleiden en adviseren bij het nemen van goede beleggingsbeslissingen.

Het belangrijkste voordeel van beleggen is dat het u financiële rust geeft doordat uw vermogen zal groeien. Dit biedt u de mogelijkheid om uw financiële toekomst veilig te stellen en uw doelen dichterbij te brengen. Of het doel voor uw oude dag is, voor de studie van de kinderen. Of gewoon voor iets leuks dat u later in uw leven een keer wil doen. Hoe dan ook bouwt u een mooie pot met geld op.

Wilt u weten of beleggen ook iets voor u is? Neem dan gewoon contact met mij op en dan maken we een afspraak. Dat kost u niets en het verplicht u tot niets!